Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE constitueix el Comitè Electoral per ser «el motor del canvi segur que farem realitat amb l'energia de la gent»

comite electoral psibBel Oliver serà la coordinadora d'una campanya «de persona a persona per oferir solucions alternatives a les doloroses retallades que ha fet el PP». Oliver ha destacat el caràcter «participatiu» de la campanya i ha diferenciat entre «alguns que recullen aportacions econòmiques per construir la seva seu, mentre nosaltres recollim aportacions d'idees per dissenyar el futur de Balears».

A falta de poc més de 120 dies de les eleccions autonòmiques, insulars i municipals, el PSIB-PSOE ha constituït oficialment el seu Comitè Electoral que serà l'encarregat de dissenyar la campanya a les illes amb les que explicar que «els socialistes som el motor del canvi segur que farem realitat amb l'energia de la gent que crida un canvi desitja un futur millor per a Balears».

Bel Oliver, secretària d'Organització del PSIB-PSOE, serà la coordinadora del Comitè Electoral amb un objectiu clarament marcat: «fer una campanya de persona a persona per oferir solucions alternatives a les doloroses retallades que ha fet el PP aquesta legislatura».

La participació està sent i serà un element clau de la campanya dels socialistes. En aquest sentit, Oliver ha diferenciat entre «alguns partits que recullen aportacions econòmiques per construir la seva seu, mentre nosaltres recollim aportacions d'idees per dissenyar el futur de Balears», posant com exemple el procés de la Conferència Política «totalment obert a la ciutadania i on tothom pot participar activament en la decisió de les propostes que faran realitat el canvi».

La coordinadora ha recordat tota la feina dels mesos previs dedicada a sentir a tothom i ha anunciat que «seguirem amb aquesta tasca d'escoltar i proposar, estam escoltant a tothom i comptant amb les opinions de tota la societat per configurar la base del que serà el programa electoral dels socialistes».

Membres del Comitè Electoral del PSIB-PSOE

Coordinadora: Bel Oliver
Adjunta coordinació: Àgueda Quiñonero
Oficina de la Candidata: Pere Joan Pons
Resposta programàtica: Andreu Alcover
Mobilització i actes: Tolo Aguilar
Comunicació i xarxes: Miquel Bisellach
Dia D: Tolo Homar
Administració i finances: Joana Adrover
Assessoria jurídica: Antoni Diéguez i Eduard Vila
JSIB: Juli Dalmau
Coordinador Federació Mallorca: Cosme Bonet
Coordinador Federació Menorca: Francisco Fernández
Coordinadora Federació Eivissa: Marta Díaz
Coordinadora Federació Formentera: Ana Juan

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube