Imprimeix
PDF

Armengol manifesta a FITUR la incapacitat del Govern per solucionar els temes estructurals que afecten al sector turístic

FAS a FITURLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, ha assistit aquest matí a la inauguració de FITUR per donar suport al motor de l'economia de les Illes Balears.

Allà, la socialista ha celebrat les bones previsions turístiques per la propera temporada, esperant que els mesos d'hivern es puguin tancar amb millor ocupació que la d'aquesta legislatura perquè "el Govern no ha estat capaç de solucionar els temes estructurals que afecten el sector turístic".

En aquest sentit, Armengol ha denunciat que acabarem la legislatura amb una situació "absolutament estacional, amb la temporada escurçada de manera preocupant a Menorca i també a la resta de les illes, i amb temporades baixes amb una contractació molt precària", tot això malgrat seguir sent "una destinació turística puntera a nivell internacional".

A més a més, la candidata socialista ha criticat que sense bones connexions difícilment es podrà allargar la temporada, i en aquest àmbit, ha carregat contra "l'absoluta passivitat de José Ramon Bauzá davant la privatització d'AENA". Francina Armengol ha insistit en què el no a la privatització dels aeroports era una qüestió que comptava amb la unanimitat del Parlament de les Illes Balears però "Rajoy ha fet cas omís a Bauzá i privatitzarà la porta d'entrada del turisme a Balears".

La candidata socialista a presidir el Govern Balear també ha fet balanç de la "brega institucional que no havíem viscut mai", en referència al traspàs de la promoció turística als Consells Insulars. Sobre aquest fet, Armengol ha remarcat que Bauzá i el seu govern " no són capaços de dialogar amb les institucions on ells mateixos governen" ja que la promoció turística és una competència que hauria d'estar transferida a les institucions insulars. "Una altra promesa pendent del PP", ha conclòs Armengol.

Francina Armengol ha visitat els estands de Balears per intercanviar impressions i propostes amb el sector, acompanyada del candidat socialista a la presidència del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, la diputada socialista Bel Oliver i el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube