Imprimeix
PDF

Armengol aposta per canviar el fons i la forma de fer política «perquè la sortida de la crisi sigui per a tots i en igualtat de condicions»

francina armengol conferencia autonomica psoeArmengol ha destacat que «una altra forma de fer política és possible des del diàleg i no la imposició, des de la participació i no donant l'esquena a la ciutadania».

La Conferència Autonòmica del PSOE ha arrencat avui a València amb la participació d'una delegació de les Illes Balears entre les que hi ha Francina Armengol, candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, qui ha apostat per canviar el fons i la forma de fer política «perquè la sortida de la crisi sigui per a tots i en igualtat de condicions».

Armengol ha assegurat que «és possible una altra manera de fer política des del convenciment de que s'ha de fer política per la ciutadania, des del diàleg i no la imposició, des de la participació i no donant l'esquena a la gent», però sobretot, hem de canviar el fons de les polítiques».

En aquest sentit, Francina Armengol ha manifestat que «s'ha de lluitar perquè la sortida de la crisi sigui amb igualtat de condicions i fugir de les greus dificultats que s'han creat amb més precarietat i més pobresa com passa a les Illes Balears», pel que el futur passa per «avançar cap a polítiques més redistributives de la riquesa i garantir els drets de la ciutadania».

La candidata socialista ha recordat el paper fonamental de les comunitats autònomes perquè «són les institucions des d'on podem garanitr els drets bàsics de la ciutadania: educació, sanitat, serveis socials o polítiques actives d'ocupació, en definitiva, tot allò que afecta més directament a la gent». I per poder garantir aquests drets i serveis públics, Armengol ha afegit que «necessitam un suport estatal que passa per un nou sistema de finançament, a més d'un canvi de les polítiques perquè les comunitats autònomes lluitin cada dia pels drets dels ciutadans i ciutadanes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube