Imprimeix
PDF

Armengol defensa un projecte econòmic per Balears que doni suport a la petita i mitjana empresa, al turisme i a la investigació

FAS Acte CP EconomiaLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern Balear, Francina Armengol, ha presentat avui horabaixa davant entitats i ciutadans les bases del nou projecte econòmic socialista per Balears.

En el marc de la conferència política que els socialistes celebraran aquest cap de setmana, la socialista ha donat a conèixer les principals propostes econòmiques amb la coordinadora de l'àrea d'Economia i Hisenda, Catalina Cladera, i la coordinadora d'Economia Productiva, Bel Oliver.

Durant la trobada, Armengol ha defensat que "cal atreure recursos públics per poder fer els canvis econòmics que necessiten les Balears". Per això, la socialista creu important establir "un projecte econòmic que dóni suport a la petita i mitjana empresa, al turisme i inverteixi en investigació".

Per poder dur tot això endavant, la candidata socialista ha insistit en què és imprescindible "reivindicar un nou REB, exigir els 1.000 d'euros d'inversions estatutàries que ens han deixat d'arribar amb Bauzá i que l'administració pública serveixi de palanca per impulsar una nova economia a Balears"

Conscient que el turisme és el motor econòmic de les illes, Armengol ha apuntat que des de l'administració "hem d'ajudar a millorar el producte turístic, invertir en zones turístiques que necessiten modernitzar-se per tenir unes millors infraestructures i en definitiva, tenir temporades més llargues que suposin la creació de més llocs de feina i millor qualitat de vida". Tot plegat, per millorar l'economia de les Illes Balears.

Finalment, Armengol ha remarcat que els socialistes presenten avui els documents sobre economia productiva i hisenda "perquè estam treballant amb els sectors i la societat civil fins el darrer minut", i ha recordat que "els ciutadans i ciutadanes de Balears poden elegir a través de www.50propostesperbalears.com les millors propostes per aplicar a la nostra comunitat autònoma".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube