Imprimeix
PDF

Més de 2.000 persones participen en la votació online per elegir les principals propostes del nou projecte socialista

Andreu Alvcover prèvia CPEl PSIB-PSOE inaugura aquest dissabte la Conferència Política, una trobada amb la ciutadania per tancar el document marc que servirà de base per elaborar el programa electoral per les eleccions de maig. Així ho ha explicat el coordinador de la conferencia, Andreu Alcover, que ha supervisat els preparatius del cònclave que començarà demà.

"300 reunions, amb 250 associacions i més de 3.000 persones que han escoltat el missatge que els hem traslladat" és el balanç que ha fet Alcover d'aquests 5 mesos de feina, en els que s'han elaborat 10 documents per àrees que contenen les bases ideològiques del nou projecte socialista.

A aquests documents, Alcover ha explicat que s'han fet "més de 1.000 esmenes, aportacions o critiques que s'han incorporat o no als documents marc de cada tema". Precisament, les esmenes que no han estat incorporades es debatran demà a la primera jornada de la Conferència Política i es votarà l'aprovació definitiva d'aquests texts que són el punt de partida del canvi a Balears.

En aquest sentit, Andreu Alcover ha remarcat que són documents "que no només ha votat la militancia sinó també tota la ciutadania i el teixit associatiu de les Illes Balears".

A més a més, el PSIB-PSOE ha obert a tothom la votació online de les principals propostes que sortiran de la Conferència Política. "Més de 2.000 persones han votat des de la web per triar 20 de les 50 principals propostes", ha apuntat Alcover, i de les quals demà es votarà el decàleg definitiu "que seran les prioritats del projecte socialista".

Finalment, Andreu Alcover ha convidat a tothom que vulgui participar a la cloenda de la Conferència Política que serà aquest diumenge i que comptarà amb la candidata del PSIB-PSOE a la presidencia del Govern Balear, Francina Armengol, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

A més de les votacions del document marc de cada àmbit i del decàleg de propostes, la primera jornada de la Conferència Política es completarà amb un col·loqui amb els candidats als Consells Insulars i tallers temàtics sobre radicalitat democrática, economía i ocupació i Estat del Benestar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube