Imprimeix
PDF

Cosme Bonet: “Es confirma que el Govern de Matas fou la legislatura de la corrupció sistemàtica. Bauzá ha de donar explicacions”

Cosme Bonet en comissióLa declaració de l'ex regidor d'urbanisme de Cort sota mandat del PP, Javier Rodrigo de Santos, al jutge José Castro han "vingut a confirmar les sospites que molta gent teníem sobre el funcionament del Govern de Matas, per que aquella va ser la legislatura de la corrupció sistematitzada".

Davant les primeres informacions que asseguren que Rodrigo de Santos ha admès que totes les obres que es licitaren duien implícita una comissió del 3% del cost que el gerent del partit a Balears i cunyat de Matas, Fernando Areal, s'encarregava de demanar a totes aquelles empreses que ja havien rebut l'adjudicació de l'obra, Bonet ha qualificat els fets de "molt greus" a l'espera de "conéixer més en detall les declaracions".

No obstant això, les declaracions avui de l'ex polític del PP davant del jutjat d'instrucció " se sumen a les ja conegudes per finançament il·legal del PP que ja s'havien dit, des de la declaració de Luís Bárcenas en la Comissio´d'investigació de Son Espases al Parlament, ha dit Bonet.

Pel dirigent socialista els fets que afloren, haurien de "motivar al president del PP actual, José Ramón Bauzá, a què sortís a justificar què es va trobar quan va arribar a la presidència del partit i a donar explicacions que fins la data s'ha negat a oferir" ha incidit Bonet.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube