Imprimeix
PDF

Armengol proposa mesures per afavorir la inserció laboral de persones en risc d'exclusió

armengol garau mesures insercio laboral feb 2015La candidata socialista s'ha reunit amb representants de FOQUA i EAPN Illes Balears per plantejar un sistema de concerts amb entitats no lucratives per «donar possibilitats laborals a qui més ho necessita mitjançant clàusules socials i reserves de contractes».

La socialista continua la seva fulla de ruta consistent en «fer propostes per cosir la fractura social que estan provocant les polítiques del PP».

La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha mantingut una reunió de treball amb representants de FoQua, Associació Fòrum de Qualitat d'entitats no lucratives que atenen a persones amb discapacitat, i d'EAPN Illes Balears, Xarxa per a la Inclusió Social, per tal de presentar mesures concretes per afavorir la inserció laboral de persones en risc d'exclusió.

«La crisi ha fet molt de mal als sectors més vulnerables de la societat, entre ells, sobretot a les persones amb discapacitat i a persones en risc d'exclusió social», que a Balears superen les 300.000 persones. Front aquesta realitat, la socialista ha explicat que «debatem avui diferents maneres per fer que des de l'administració pública es pugui reinserir laboralment i socialment a aquestes persones».

Armengol ha detallat que «plantejam fórmules de clàusules socials en els contractes que fa l'administració pública i reserves de contracte per entitats que puguin garantir l'entrada al món laboral a aquestes persones amb més dificultats». D'aquesta manera, s'aconseguiria «donar possibilitats laborals a qui més ho necessita», des de persones amb discapacitat a col·lectius vulnerables als que més afecta la crisi econòmica.

La trobada amb aquestes entitats forma part de la fulla de ruta d'Armengol que continua fent reunions de treball amb diferents col·lectius per tal de seguir plantejant «propostes per cosir la fractura social que estan provocant les polítiques del PP» i fer front a la complicada realitat que no explica Bauzà.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube