Imprimeix
PDF

Armengol celebrarà el Dia de les Illes Balears amb visites de treball a Menorca, Eivissa i Mallorca

armengol menorca des 2014La candidata socialista mantindrà reunions de feina amb la comunitat educativa, així com amb el sector comercial i industrial, a més de parlar amb representants del món cultural i esportiu i fer trobades amb la militància

Armengol i Patxi López participaran a l'acte de presentació de candidatures socialistes a Eivissa el proper divendres

«La millor manera de commemorar el Dia de Balears estant al carrer amb la gent de les illes». Amb aquesta filosofia, Francina Armengol, candidata a la presidència del Govern, realitzarà tot un seguit d'activitats a Menorca, Eivissa i Mallorca durant els següents dies per tal d'explicar el projecte «sòlid, creïble i basat en l'experiència» per al futur de Balears.

Demà mateix, Armengol es traslladarà a Menorca on refermarà, juntament amb la resta de candidats socialistes menorquins, el seu compromís contra la reforma de la carretera general, un projecte sobredimensionat que destrueix el territori de l'illa i contra el que s'han mostrat nombrosos representants de la societat balear i també d'àmbit estatal.

També a Menorca, a Es Migjorn Gran, la socialista mantindrà reunions de feina amb membres de la comunitat educativa on explicarà les propostes en matèria d'educació que defensen els socialistes i que van ser recentment aprovades a la Conferència Política del PSIB-PSOE, a més de reunir-se també amb representants del món cultural i esportiu del municipi per escoltar les seves necessitats.

El tema econòmic també centrarà gran part de la visita d'Armengol, qui es veurà amb agents del sector comercial per proposar solucions als seus problemes i visitarà una fàbrica d'avarques per exposar les mesures incloses entre les propostes socialistes per dinamitzar el teixit empresarial i industrial de l'illa.

El proper divendres a Eivissa, Francina Armengol participarà, juntament amb Patxi López, secretari d'Acció Política i Ciutadania del PSOE, a l'acte que organitzen els Socialistes d'Eivissa per a presentar públicament les candidatures al Consell i als municipis eivissencs.

Finalment, durant el cap de setmana, Armengol tornarà a Mallorca on participarà a activitats amb la militància socialista a diferents municipis i culminarà diumenge amb la celebració del Dia de les Illes Balears amb l'acte institucional commemoratiu de l'aprovació de l'Estatut d'Autonomia.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube