Imprimeix
PDF

Els candidats socialistes escolten les necessitats de l'Associació Balear d'Empresa Familiar

candidats reunio empresa familiarFrancina Armengol, Francesc Miralles i José Hila expliquen les propostes dels socialistes per dur el canvi segur a Palma, Mallorca i Balears.

 

Els candidats socialistes continuen explicant el seu projecte de futur per a Balears i escoltant a la societat per construir junts l'alternativa que dugui el canvi segur a Palma, a Mallorca i a totes les illes. Avui Francina Armengol, candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francesc Miralles, candidat al Consell de Mallorca, i José Hila, candidat a la batlia de Palma, s'han reunit amb els representants de l'Associació Balear d'Empresa Familiar per escoltar les seves reivindicacions.

A més de recollir les demandes del col·lectiu empresarial, els socialistes han refermat la seva aposta per «donar un impuls més que necessari a l'economia de Balears» apostant per «diversificar el model econòmic de les illes posant en valor el que ens fa diferents i únics com el nostre paisatge, el nostre territori, la nostra cultura o la nostra capacitat d'innovació».

En aquest sentit, els socialistes també han exposat la seva voluntat de «potenciar el coneixement i el talen de les empreses mitjançant la formació i la inversió en investigació i recerca», dos àmbits oblidats durant aquests anys pels govern del Partit Popular.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube