Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra el Dia de la Dona reivindicant la igualtat amb «més dones candidates que mai per una millor democràcia»

meme DiaDeLaDonaFrancina Armengol es pot convertir en la primera dona presidenta de les Illes Balears en unes eleccions en què la presència de dones al capdavant de les llistes socialistes és la més alta de la història del PSIB-PSOE.

La igualtat entre dones i homes ha estat un valor que han defensat sempre els socialistes, no tan sòls amb paraules, sinó també amb fets. Així ho demostren ara amb la presentació de més dones candidates que mai per a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques de maig de 2015 i que posen en valor per a commemorar el Dia Internacional de la Dona que es celebra el proper 8 de març perquè «amb més dones candidates aconseguim una millor democràcia».

Francina Armengol es pot convertir en la primera dona presidenta del Govern de les Illes Balears en uns comicis en els que el PSIB-PSOE presenta el major nombre de dones al capdavant de les candidatures socialistes en la història del partit a Balears. Així, a més d'Armengol com a candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, es presenten Susana Mora a la presidència del Consell de Menorca i Margalida Font al Consell de Formentera, i un total de 18 candidatures municipals a diferents illes amb una dona com a cap de llista. Una xifra a la que es podria afegir qualque altre municipi on encara no s'ha celebrat el procés d'elecció de candidatura.

durant la propera setmana, seguiran amb activitats que posin en relleu la necessitat de seguir lluitant en favor de la igualtat com l'organització de la XV edició dels premis Maria Plaza que reconeixen aquesta tasca i als que assistirà Carmen Montón, secretària d'Igualtat del PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube