Imprimeix
PDF

El PP obstaculitza la feina de l'oposició al Consell de Mallorca

v1El Grup de Consellers Socialistes del Consell de Mallorca ha denunciat avui l'estratègia del Partit Popular d'obstaculitzar la feina de l'oposició, reduint el nombre de preguntes que poden fer a l'equip de govern.

“És una vergonya que el PP, emparant-se en una interpretació estricta del reglament, hagi reduït escandalosament les preguntes i les intervencions dels grups de l'oposició”, ha denunciat Jaume Garau, portaveu del Grup. Garau ha recordat que la feina dels grups polítics que no estan en el govern és precisament controlar les actuacions de l'executiu mitjançant preguntes i interpel·lacions, una feina que es farà molt més difícil a partir d'ara.

“És una actitud antidemocràtica, ja que en la darrera legislatura, el govern de Francina Armengol va ser molt respectuós amb la feina de l'oposició i va permetre que fessin les preguntes que volguessin. Els grups que governaven no feien preguntes ni presentaven mocions, precisament per deixar a l'oposició un espai ample de control al govern”, ha explicat Garau.

Les preguntes del PP s'utilitzaran per plorar per l'herència rebuda i menysvalorar la feina feta en l'anterior legislatura, difamant i manipulant la informació, a la qual ni tan sols tindrem temps de resposta, ha explicat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube