Imprimeix
PDF

Armengol: “el PP vol polititzar IB3”

v2Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha acusat al PP de voler polititzar IB3 i ha qualificat de “greu errada” el nomenament del conseller de Presidència del Govern, Antoni Gómez, al capdavant de l’ens de la ràdio i televisió pública de les Illes Balears.

Armengol ha fet aquestes declaracions durant l’entrevista al programa “Al dia” d’IB3 Ràdio on ha reiterat la voluntat d’arribar a un acord amb la resta de grups parlamentaris per nomenar el que ha de ser el nou director general. La portaveu socialista ha acusat al Govern i al PP de tenir poca voluntat negociadora des d’una principi amb el nomenament del conseller de Presidència com a cap d’IB3, i ha revelat que no s’ha produït cap nou contacte amb el PP per arribar a un acord des del ple parlamentari del passat dimarts.

Reforma de la Constitució

En referència a la reforma de la Constitució Espanyola, Francina Armengol ha manifestat que “és una mesura excepcional davant una situació excepcional”. La portaveu socialista ha dit que hagués preferit haver-ho fet d’una altra manera, explicant-ho més a la ciutadania, i ha reconegut que és una mesura que pot costar d’entendre en un final de legislatura. Armengol ha qualificat de “molt positiva” la intervenció del candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba en el procés per evitar que la reforma consensuada inclogués una xifra tancada de limitació del deute.

Eleccions 20-N

Finalment, Armengol ha destacat la fortalesa del PSIB-PSOE de cara a les properes Eleccions Generals, que es demostra amb que hi hagi diferents persones que vulgui encapçalar la candidatura socialista. Armengol ha dit que el PSIB-PSOE té molta gent preparada i que l’objectiu és tenir un bon projecte per aconseguir un bon resultat a les Illes Balears que ajudin a Rubalcaba a ser el proper president de Govern.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube