Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE aprova les candidatures per fer el «canvi segur» que doni un gir radical a les polítiques del PP

llistes webEl Consell Polític del PSIB-PSOE ha aprovat les llistes al Parlament de les diferents illes i les candidatures als consells insulars.

 

El màxim òrgan de decisió entre congressos, el Consell Polític, ha aprovat avui les diferents candidatures que presenten els socialistes al Parlament per a les distintes illes, així com les candidatures als consells insulars i a alguns dels municipis més grans.

Els equips que s'han votat avui destaquen per ser «renovats i plens de gent preparada per governar» i que es presenten per fer realitat el «canvi segur» que doni un gir radical a les polítiques del PP.

Francina Armengol encapçalarà la candidatura al Parlament, convertint-se en la primera dona com a cap de llista dels socialistes, pel que es pot convertir en la primera dona presidenta de Balears, i es presenta amb una llista renovada on 7 dels 10 primers membres s'estrenen per primera vegada al Parlament.

Francesc Miralles lidera una llista amb un marcat caràcter municipalista i un alt perfil professional per retornar al Consell de Mallorca el paper de Govern insular que ha perdut aquesta legislatura de retallades i aturada de màquines.

Consulta les llistes completes al:

Parlament de les Illes Balears (Mallorca)

Consell de Mallorca

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube