Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica el nomenament d'un conseller al capdavant de la Fundació Mallorca Turisme

Consell de Mallorca

El PSIB-PSOE considera inacceptable el nomenament del conseller Jaume Juan al capdavant de la Fundació Mallorca Turisme, en substitució de Maria del Mar Suau Melià.

 

“El director o directora de la Fundació ha de ser un professional, i la seva selecció s'ha de fer per concurs públic amb publicitat i concurrència”, ha declarat Isabel Oliver, diputada al Parlament de les Illes Balears i ex-consellera al Consell de Mallorca. Un conseller és un càrrec polític i el seu nomenat sense cap mena de procediment, contravé els estatuts de la pròpia fundació. “El PP torna a fer el mateix que amb IB3, cerca el control polític d'organismes públics que no han de ser polititzats”, ha opinat.

A més, Oliver ha mostrat la seva disconformitat amb el procés “de clarificació” que el PP vol obrir respecte a la Fundació Mallorca Turisme, per eliminar duplicitats amb altres organismes públics. “Una vegada més, Mallorca queda enrere en quant a creació de producte i promoció turística”, ha opinat.

Encara no està clar què passarà amb Menorca i Eivissa, però és cert que al manco a Mallorca “s'ha fet una feina que ara està en risc”. “Hi ha més de 150 empreses agrupades en clubs de producte que han treballat molt en un projecte que ara quedarà en res”, ha dit Oliver.

El PSIB-PSOE lamenta l'obsessió del PP en destruir i tornar enrere qualsevol iniciativa innovadora i pionera de l'anterior equip de govern. Recorda que la Fundació Mallorca Turisme va néixer amb el consens i la col•laboració dels sectors públic i privat, i amb un gran suport de tot el sector.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube