Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es compromet a garantir la recepció dels canals 3/33 i 3/24 a partir de maig

concentracio 333 i 324Martí March ha defensat aquest compromís perquè és una obligació de la Llei de Normalització Lingüística i perquè «la ciutadania té capacitat per elegir la llengua en que vol els seus mitjans de comunicació.

Un nombrós grup de socialistes han participat a la concentració d'avui migdia davant el Consolat de Mar organitzada per l'Obra Cultural Balear demanant poder veure els canals 3/33 i 3/24. Uns canals que, per la decisió del Govern Bauzà han deixat d'arribar a les illes, pel que el PSIB-PSOE, a més d'haver presentat iniciatives en els darrers mesos per tal d'evitar-ho, s'ha compromès a garantir la recepció del Canal 3/33 i 3/24 a partir de maig, «quan governem».

Martí March, membre de la candidatura socialista al Parlament per Mallorca, ha anunciat aquest compromís perquè «no tan sòls és una obligació d'acord el que diu la Llei de Normalització Lingüística, sinó perquè la ciutadania de les Illes Balears és major d'edat i té capacitat per elegir la llengua que vol per als seus mitjans de comunicació».

A més de March, també han estat presents altres representants de les llistes autonòmiques socialistes com Bel Oliver o Pere Joan Pons, de la candidatura al Consell de Mallorca com Carmen Palomino i representants de la llista a Cort com Susana Moll, José Maria González, Martí Capó o Daniel Oliveira.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube