Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta una queixa a la Junta Electoral perquè el «Govern posa els recursos de tots al servei de la campanya del PP»

bel oliver queixa junta electoral abril 2015La coordinadora electoral ha denunciat que el partit de Bauzà «ha ressuscitat les persones i les formes de fer campanya del pitjor PP de la història de Balears, utilitzant fons públics per fer campanyes publicitàries de manera irregular».

Fa sis mesos que es va aprovar la campanya de la conselleria de Salut de 'Detecció precoç del càncer de colon i recte' i un mes que es va posar en marxa, però no ha estat fins ara, quan ja han estat dissoltes les institucions i convocades les eleccions, quan el Govern ha posat en marxa una campanya publicitària a tot tipus de mitjans de comunicació per un programa específic que només està dirigit a una petita part de la població.

«Per què ara?», es demana Bel Oliver, coordinadora electoral del PSIB-PSOE, «per què quan ja estam en període electoral?». La resposta és clara pels socialistes: pel «pànic electoral del PP». Per aquest motiu, «el Govern posa els recursos de tots els ciutadans i ciutadanes de Balears al servei de la campanya electoral del PP».

La socialista ha denunciat que «després de quatre anys de retallades en sanitat amb copagaments, llistes d'espera interminables i la retirada de la targeta sanitària a tantes persones», ara el Govern «perquè pareixi que ha fet feina, treu aquesta campanya als mitjans de comunicació» destinant recursos públics a una campanya de publicitat que no té cap sentit tenint en compte el limitat públic al que es dirigeix el programa de detecció de càncer de colon i recte, ja que només podran accedir a aquest programa les persones entre 50 i 69 anys d'una zona determinada de Mallorca, Menorca i Eivissa que hagin rebut una carta convidant-los a participar.

Els socialistes demanen a la Junta Electoral de les Illes Balears que es suspengui aquesta campanya que consideren irregular perquè contravé la normativa electoral i demostra el pànic electoral d'un PP que «ha ressuscitat les persones que tenia oblidades aquests quatre anys i també les formes del pitjor PP de la història de Balears, utilitzant fons públics per fer campanyes publicitàries de manera irregular».

Oliver també ha recordat que a finals de 2014, durant la tramitació dels pressuposts autonòmics, els socialistes ja van criticar l'augment d'un 60% de les partides destinades a propaganda i publicitat del Govern advertint del possible ús partidista que es faria en període electoral, una advertència que s'ha fet realitat només dos dies després de la convocatòria de les eleccions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube