Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa a Bauzá de voler ofegar a les empreses del sector audiovisual de les Illes Balears

v9Grup Parlamentari Socialista

El PSIB-PSOE ha acusat al president del Govern de voler abocar a l’abisme i ofegar a les més de trenta empreses i als centenars de treballadors del sector audiovisual de les Illes Balears.

 

El diputat del Grup Parlamentari Socialista, Cosme Bonet, ha qualificat de “monumental errada” la decisió del Govern de retallar les ajudes al sector audiovisual i ha manifestat que l’anunci del conseller de Presidència, Antoni Gómez, d’impulsar “dramàtics” ajustos en les subvencions que rep el sector abocarà a algunes d’aquestes empreses al tancament i a l’acomiadament de treballadors.

Bonet ha dit que el PP i el president Bauzá estan prenent unes decisions econòmiques sense un sentit clar i que estan ofegant l’economia de les Illes Balears. “El PP des que ha arribat al poder atura el pagament a proveïdors, tanca empreses públiques, acomiada a treballadors d’empreses i organismes públics i ara vol ofegar a un sector estratègic pel futur de les Illes com és el sector audiovisual”. El diputat socialista ha dit que les subvencions que reben aquestes empreses són inversions, ja que repercuteixen directament en el creixement econòmic i en la creació de llocs de feina. A més, ha remarcat Bonet, és un sector innovador, que ajuda a la nostra promoció externa com a destí turístic i que no consumeix o destrueix territori. “És una gran errada aturar tota aquesta inversió cap a les empreses audiovisuals”.

El diputat socialista ha dit que les decisions que està prenent el PP des que ha arribat al poder suposa abocar a l’abisme a tot el sector, ja que al tancament de Ràdio i Televisió de Mallorca i la reducció de pressupost per IB3, s’afegeix ara la paralització de la inversió que es feia a aquestes empreses a través de les subvencions. 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube