Imprimeix
PDF

Francina Armengol presenta les ‘125+10 accions del PSIB-PSOE’, “propostes concretes per a canviar les coses que no ens agraden, amb criteris de justícia social i transparència”

130415 Armengol 125 accions web1Des d'avui ja és operatiu el web www.francinaarmengol.com on es pot trobar el document íntegre presentat avui, a banda de tota la informació de l'agenda de la candidata socialista i l'accés als seus diferents perfils a les xarxes socials.

125 propostes concretes. Un full de ruta marcat cap al canvi segur a Balears com "cap altra formació pot garantir". 125 accions i un decàleg que les condensa, que estan ordenades en cinc eixos diferents:

1. La nova agenda contra la desigualtat social

2. La reactivació econòmica que crea ocupació

3. Coneixement i cultura la millor inversió

4. Un govern per a la ciutadania

5. La defensa del territori

"Som els primers en presentar propostes concretes per a Balears, com així ja hem presentat l'equip de persones que han de garantir un Govern estable" ha dit Francina Armengol. L'objectiu de les 125 accions del PSIB-PSOE per a un canvi segur és el de crear "una nova agenda contra les desigualtats socials". Així, per a la candidata socialista la prioritat arrenca, "per a la creació de llocs de feina estables i dignes" per rompre amb l'espiral de precarietat que ha comportat l'aplicació dels preceptes de la reforma laboral del PP. "Posarem la directa al SOIB, per a convertir-lo en una agència d'intermediació i de col·locació activa", ha afirmat Armengol.

Les apostes socials del PSIB PSOE es completen amb la proposta de posada en marxa d'una Renda Bàsica progressiva, per afrontar una realitat injusta, la que configuren les 300.000 persones que a Balears es troben sota risc d'exclusió social" del total dels 1.100.000 habitants de les illes. En aquest mateix sentit el document del PSIB-PSOE també aporta iniciatives per a evitar els desnonaments, advoca pel retorn de la universalitat de l'atenció sanitària pública i que els jubilats recuperin totes les prestacions sanitàries i farmacèutiques perdudes a causa de les retallades de drets propiciades pels govern del PP.

La recuperació del terreny perdut en materia de dependència, per les noves avaluacions i la reversió de l'enduriment dels barems, i el retorn de la normalitat al sector educatiu, "on cap jove hagi de deixar els seus estudis per causes econòmiques", són altres compromisos assumits pels socialistes. Uns compromisos entesos des de la "radicalitat democràtica" que permiti "combatre activament la corrupció" i amb la promesa de la idoneïtat de totes les persones que esdevinguin càrrecs públics, que no podran acumular diferents funcions sota la fórmula "d'una persona, un càrrec", i l'aposta per a fer consultes populars.

www.francinaarmengol.com ,el nou web de referència per al seguiment de tota l'activitat de la candidata socialista a la presidència del Govern.

Les 125 accions del PSIB-PSOE per a un canvi segur, i molta més informació sobre la candidata socialista ja es pot trobar en el nou lloc web www.francinaarmengol.com que ja está accessible a la xarxa. Entre la informació detallada que es pot trobar hi ha els documents programàtics de la campanya electoral, la agenda d'actes d'Armengol, així com les seves aportacions als seus perfils de xarxes socials. El web està dissenyat per a ser accessible des de dispositius portàtils i telèfons intel·ligents.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube