Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama al Govern que aboni les ajudes al Consell de l’Ensaïmada per evitar la seva desaparició

Grup Parlamentari Socialista

El diputat del Grup Parlamentari Socialista, Cosme Bonet, ha qualificat d’injustificades les raons aportades pel Govern per no fer efectives les ajudes al Consell Regulador de l’Ensaïmada de Mallorca i ha reclamat que es facin efectives de forma ràpida per evitar la seva desaparició.

 

Bonet ha fet aquestes declaracions després que hagi transcendit que el Govern ha aturat el finançament a aquesta entitat i no els hi ha abonat les ajudes que tenien pendents. Pel diputat socialista, les raons que ha donat el Govern de que no hi ha doblers no són gens creïbles ja que tal i com ha manifestat Bonet “només tenen doblers per al que els interessa ja que han trobat recursos per l’empresa Acciona o per l’educació concertada”. Per Bonet, “les prioritats en els pagaments que fa el Govern no estan resultant gents justificades”.

Des del Grup Parlamentari del PSIB-PSOE, el diputat Cosme Bonet ha recordat la tasca que ha desenvolupat el Consell Regulador de l’Ensaïmada en favor d’aquest producte, aportant-hi un segell de qualitat i que serveix per promocionar Mallorca.

El diputat socialista ha anunciat que demanaran més explicacions al conseller Company sobre els autèntics motius sobre aquesta paralització de les ajudes al Consell Regulador de l’Ensaïmada. El diputat ha recordat que hi ha prevista una compareixença en el Parlament del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori durant la qual es demanarà més informació sobre aquesta decisió.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube