Imprimeix
PDF

Els socialistes traslladen a PIMEM els compromisos del PSIB-PSOE en suport i ajuda a la petita i mitjana empresa "perquè ningú quedi a la cuneta"

FAS i Miralles a PIMEM Francina Armengol, Francesc Miralles i Bel Oliver, s'han reunit aquest matí amb PIMEM i el seu president, Antoni Mas, per escoltar les seves demandes i per explicar les propostes electorals dels socialistes en suport a la petita i mitjana empresa.

En aquest sentit, Francina Armengol s'ha mostrat conscient que la petita i mitjana empresa "és la que crea el màxim volum d'ocupació a Balears des de la cohesió social i l'estabilitat tan necessària en un moment econòmic tan difícil".

Per això, la candidata socialista ha anunciat que el PSIB-PSOE inclou al seu programa "mesures clares de suport" perquè "la recuperació econòmica que alguns veuen no està arribant a les famílies, ni als autònoms, ni als petits i mitjans empresaris de les Illes Balears".

En concret, Armengol ha apostat per la "modernització, l'aplicació de les noves tecnologies i un Pla d'Industrialització de la nostra comunitat autònoma" com a mesures bàsiques per impulsar a la petita i mitjana empresa, que ha estat "la gran oblidada pel PP", ha criticat la socialista.

Finalment, Francina Armengol ha insistit en què "la factura de la crisi econòmica i financera l'estan pagant els treballadors, la classe mitja, els autònoms i els petits i mitjans empresaris", per la qual cosa "hem de sortir de la crisi d'una forma justa i garantint que ningú quedi a la cuneta".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube