Imprimeix
PDF

Armengol i Miralles signen el compromís de l'OCB per «recuperar els consensos romputs i impulsar la nostra cultura»

armengol miralles compromis ocb abril 2015Els socialistes han manifestat la seva intenció de complir el decàleg de l'Obra Cultural Balear en defensa de la cultura de Balears que «ha estat una de les grans perseguides pels governs de dretes de Bauzà i Rajoy».

 

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el candidat al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, han signat el decàleg que l'Obra Cultural Balear ha proposat a tots els partits polítics en defensa de la cultura i la llengua pròpia de les Illes Balears «recuperant el consens perdut i impulsant la nostra cultura».

Armengol ha mostrat la seva intenció de complir aquest decàleg per «restablir els acords perduts a les Illes Balears entenent que la llengua és un vehicle de comunicació i un tret d'identitat que ens fa sentir orgullosos i no és cap element de crispació ni discusió com no ho havia estat durant molts anys a aquesta terra».

La socialista ha recordat que aquesta legislatura «hem viscut una situació rebutjable de persecució als creadors i a les indústries culturals per part dels governs de Bauzà i Rajoy i no hi ha hagut cap tipus d'ajut institucional al sector», front el que Armengol ha assegurat que «tornarem a la normalitat».

Francina Armengol també ha apostat per «donar una empenta a les indústries culturals perquè la cultura ha de ser una forma de créixer intel·lectualment, però també econòmicament», pel que s'ha mostrat partidària d'invertir «des de les institucions en cultura com una altra manera d'impulsar la nostra economia».

Durant la trobada, la candidata socialista també ha recordat el compromís dels socialistes per «restablir la recepció dels canals en català a les Illes Balears», perquè es tracta només de «voluntat política perquè sigui possible».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube