Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE reclama al PP que cerqui el consens entorn a IB3 i l’emplaça a que reprengui les negociacions

v13IB3

Els membres del Consell d’Administració d’IB3, nomenats a proposta del PSIB-PSOE, reclamaran al PP que continuï negociant i que cerqui el consens entorn a l’elecció del director general de l’ens i de tot el consell de direcció. El membre del Consell d’Administració, Josep Alcover, ha manifestat que demanaran al Govern i al PP que reprengui les negociacions per arribar a un acord i evitar la politització de la ràdio i televisió pública de les Illes Balears.

 

El diputat i portaveu socialista en la Comissió de Control sobre la Radiotelevisió, Cosme Bonet, i el membre del Consell d’Administració d’IB3, Josep Alcover, han recordat que encara hi ha sis mesos per intentar arribar a un acord i han instat al PP a que retorni les negociacions amb els grups parlamentaris.

Alcover ha manifestat que en la reunió que té prevista el Consell d’Administració d’IB 3 per demà exposaran el seu malestar davant l’incompliment de la normativa que regeix l’ens en cinc dels seus articles. En concret, són els articles que fan referència a les notificacions i nomenaments del nou director; al d’aprovar les modificacions de plantilla; i el de convocatòria mensual ordinària del Consell d’Administració.

Tant Bonet com Alcover han manifestat que el PP està posant en perill el consens i la despolitització de la Radio i Televisió de les Illes Balears que es va aconseguir durant la legislatura passada. Per això han demanat que “retornin al sentit comú” i tornin asseure’s tots els grups polítics per arribar a un acord en el nomenament tant del director general com del Consell de Direcció. Bonet ha recordat que la portaveu socialista Francina Armengol va remetre una carta al president del Govern, José Ramon Bauzá, reclamant una reunió per reconduir les negociacions i que encara no ha rebut cap resposta. 

 
Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube