Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE proposa derogar la Reforma Laboral i un nou Estatut del Treballador com alternativa a la precarietat

alternatives a la precarietat abril 2015Luz Rodríguez, José Hila i Iago Negueruela han exposat les mesures que inclouen els programes electorals socialistes per «recuperar els drets dels treballadors que hem perdut durant la crisi».

 

La precarietat és una de les senyes del mercat laboral de Balears amb situacions d'explotació que es viuen a les illes a diferents sectors. Front aquesta realitat, els socialistes es rebel·len i han plantejat com alternatives la derogació de la Reforma Laboral que va imposar el Partit Popular i un nou Estatut del Treballador que faci possible recuperar els drets perduts durant la crisi econòmica.

Aquestes han estat les principals propostes que ha explicat Luz Rodríguez, secretària de Treball del PSOE, que, juntament amb José Hila, candidat a la batlia de Palma, i Iago Negueruela, membre de la candidatura al Parlament de les Illes Balears, han participat en la jornada de feina organitzada a la seu de Comissions Obreres de les Illes Balears amb representants també d'UGT i amb testimonis de treballadors que pateixen situacions de precarietat.

Rodríguez ha assegurat que la Reforma Laboral de Rajoy és «la font de la precarietat laboral i la culpable de bona part de les situacions d'explotació que es viuen», pel que, després de derogar-la, els socialistes proposen un «nou Estatut del Treballador que digui que l'ocupació ha de ser estable i de qualitat i les relacions laborals han de tenir un equilibri de poder entre treballadors i empresaris».

El candidat a la batlia de Palma, José Hila, ha manifestat que la seva principal prioritat és «generar ocupació digne i de qualitat», pel que «des de l'Ajuntament donarem exemple no contractant empreses que no respectin els convenis del sector i promocionant contractacions amb PIMEs que contracten amb més garanties de qualitat en el llocs de feina», perquè a partir d'ara «l'èxit per Palma no serà el número de turistes que arriben, sinó la creació d'ocupació amb drets i dignitat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube