Imprimeix
PDF

Armengol: “El PP haurà d’explicar el motiu de no voler pujar els imposts als grans patrimonis”

v14Reforma fiscal

La portaveu socialista Francina Armengol ha manifestat que l’actitud del PP i del president Bauzá en contra de la proposta de recuperar l’impost sobre el patrimoni va en contra de la majoria de ciutadans i ha dit que “el PP haurà d’explicar els motius de no voler pujar els imposts als que més tenen”.

Per Armengol, sembla que el camí que ha pres el PP tant aquí a les Illes Balears com a la resta d’Espanya és “anar en contra de que paguin més els que més tenen i en canvi apostar per fer retallades en educació i salut”.  La portaveu socialista s’ha manifestat favorable a la proposta de recuperar l’impost de patrimoni i ha explicat que afectarà només a les rendes més altes. Per Armengol, aquesta proposta és lògica i preveu més recursos per les arques públiques que evitaran retallades en aspectes tant importants com la salut i l’educació. Per això Armengol ha considerat desafortunades les paraules del president Bauzá qualificat la proposta “d’electoralista”.

REFORMA FISCAL

Francina Armengol ha recordat que la proposta de recuperar l’impost de patrimoni va amb la mateixa línia que les propostes que ha presentat el PSIB-PSOE en el Parlament per pujar l’IRPF a les rendes més altes i per crear un impost medi ambiental per a les empreses més contaminants. Aquesta reforma fiscal també pretén recaptar més recursos d’aquells que més tenen, ha explicat la portaveu socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube