Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera que Bauzá "reconeix amb les seves promeses que ha estat una legislatura perduda en matèria d'ocupació"

Cosme Bonet en comissióEl PSIB-PSOE considera "poc creïbles" les promeses electorals del candidat del PP, José Ramón Bauzá, que a vint dies de les eleccions promet 40.000 llocs de feina.

Pel portaveu de campanya socialista, Cosme Bonet, "el president que ha convertit Balears en el motor de la precarietat laboral i la retallada de drets socials no és creïble quan promet llocs de feina a 8 hores". De fet, els socialistes consideren que amb aquesta promesa Bauzá "reconeix que ha estat una legislatura perduda en matèria d'ocupació".

En aquest sentit, Bonet creu que les propostes programàtiques del PP "són un engany del PP", a l'estil de les que ja han anat incomplint aquests quatre anys "com les baixades d'imposts que anunciaven el 2011 o la creació de les autopistes de l'educació".

De fet, el socialista ha recordat que més de 46.000 persones no arriben a treballar 20 hores setmanals, creant la figura del treballador pobre, o com la reforma laboral del PP ha ocasionat que 69.900 treballadors de Balears tenguin contractes a temps parcials segons la darrera EPA, un 30% més que el 2011.

Front aquesta situació, Bonet atribueix la promesa de Bauzá a un "sprint final de promeses sense cap ni peus per la por de les enquestes, que preveuen una debacle electoral del PP Balear". Precisament, el socialista ha remarcat que "el que li ha de preocupar a Bauzá és combatre la precarietat en lloc de fer promeses falses".

Per això, el PSIB-PSOE proposa mesures reals i efectives per generar llocs de feina, com el fet de destinar el 4% del pressupost de la comunitat autònoma a polítiques actives d'ocupació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube