Imprimeix
PDF

Javi López es reuneix amb l'Associació Hotelera de la Platja de Palma per acordar quines inversions del Pla d'Inversió Europeu s'han de reclamar en benefici de la zona

Javi LópezL'eurodiputat socialista i representant dels socialistes de Balears al Parlament Europeu, Javi López, s'ha reunit aquest migdia amb l'Associació Hotelera de la Platja de Palma per establir demandes de cara al Pla d'Inversions europeu i que puguin beneficiar aquesta zona turística de Mallorca.

En aquest sentit, López ha explicat el pla que proposa la Comissió Europea consta de 315.000 euros "per impulsar la demanda i l'inversió pública i afavorir la creació d'ocupació i el creixement econòmic".

Per això, l'objectiu de la reunió ha estat tractar quins projectes pot presentar Balears per beneficiar-se de part d'aquests doblers. "Hem d'investigar entre tots quines són les obres i infraestructures en termes d'energia, mercat digital i turisme que poden ser positives per una zona com la Platja de Palma", ha dit López.

Per això, l'eurodiputat socialista s'ha compromès a ser l'interlocutor de Balears al Parlament Europeu per reclamar aquestes inversions tot i que ha destacat que és "corresponsabilitat del Govern Central, el Govern de les Illes Balears i el Parlament Europeu".

A la trobada també ha participat la membre de la candidatura socialista al Parlament, Bel Oliver, i la gerent de l'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma, Patricia Lliteras, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube