Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Tenir un contracte laboral ara no és sinònim de vida digna, hi ha més precarietat i treballadors pobres que no arriben a final de mes"

FAS El FaristolLa candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha fet una valoració de les dades de l'atur del mes d'abril assegurant que "és molt important crear ocupació però també que el treball sigui digne i amb drets".

En aquest sentit, la socialista ha afegit que "tenir un contracte laboral ara a Balears no és sinònim de vida digna, hi ha més precarietat i treballadors pobres que no arriben a final de mes".

En una entrevista al programa "El Faristol" emesa per IB3 Ràdio i Televisió, Armengol ha proposat que per combatre l'atur "volem que el SOIB sigui un dinamitzador real i ajudi a trobar feina, no com ara que la gent no s'inscriu".

Pel que fa a la legislatura que ara acaba, Armengol ha fet un balanç negatiu perquè "hem tornat 40 anys enrere amb governs absolutistes que no han comptat amb ningú i han creat molta crispació". De fet, han estat quatre anys de retallades de drets, llibertats i serveis públics sobre les quals la candidata socialista ha apuntat que "a mi me faria vergonya el que ha fet Bauzá, traient pit i dient que està orgullós de les retallades que ha perpetrat".

Un dels grans conflictes de la legislatura ha estat la gestió en matèria d'educació de Bauzá, i en aquest àmbit, Armengol ha recordat que "sempre hem defensat una educació plurilingüe amb recursos suficients, docents preparats, autonomia dels centres i consens amb els pares i mares". Per això, el que proposa la candidata socialista per reconduir l'educació de Balears és "un pacte educatiu amb tota la comunitat educativa i més recursos per tornar la pau a les aules".

A més a més, Francina Armengol també ha carregat contra els anuncis de Bauzá, de qui ha dit que està "en època de rebaixes electorals, com si la gent no sabés el que ha fet durant quatre anys", i ha remarcat que "encara no hem vist res del Règim Especial per Balears que va anunciar amb una foto electoral amb Rajoy". Precisament, sobre aquesta reunió, la candidata socialista ha criticat que "Bauzá va estar hora i mitja amb Rajoy i no li va demanar què passa amb les inversions estatutàries que ens deu el Govern d'Espanya o el nou sistema de finançament".

Finalment, Francina Armengol ha conclòs l'entrevista afirmant que "sortim a guanyar les eleccions per fer el canvi segur que necessita Balears i que només els i les socialistes podem garantir, des del diàleg".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube