Imprimeix
PDF

Francina Armengol es compromet a aconseguir "treballs dignes amb sous dignes"

FAS i Alfonso a MagalufLa lluita contra l'explotació laboral serà una de les prioritats dels socialistes de Balears si tenen la confiança dels ciutadans a partir del 24 de maig. Així ho ha confirmat la candidata del PSIB-PSOE a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui s'ha compromès a fer feina per aconseguir "treballs dignes amb sous dignes".

La socialista ha participat en l'inici de campanya de Calvià, juntament amb el candidat a la batlia, Alfonso Rodríguez, i la secretària d'Ocupació del PSOE, Luz Rodríguez.

Per combatre la precarietat laboral, Armengol ha avançat que desenvoluparà "un pla contra l'explotació laboral, polítiques perquè els joves que ni estudien ni fan feina tenguin formació en la intermediació, i temporades turístiques que puguin repartir millor la riquesa entre tots els habitants de Balears".

Tot això, perquè "ja basta que Balears sigui el motor de la precarització d'Espanya, com està passant amb les polítiques de Bauzá".

Pel que fa a Magaluf, zona on s'ha celebrat l'acte, Armengol ha insistit en què "es pot canviar i es canviarà", perquè "s'ha d'impulsar un model turístic d'acord amb amb llocs de feina i sous dignes pels treballadors i treballadores d'aquesta magnífica zona turística que es veu perseguida per les polítiques del PP".

Més feina a Calvià, i més digna

Precisament sobre Magaluf s'ha pronunciat també el candidat a la batlia, Alfonso Rodríguez, assegurant que és "l'icona del que no s'hauria d'haver convertit mai el nostre lideratge turístic".

En aquest sentit, el candidat socialista ha llençat un missatge de suport als treballadors i treballadores del sector turístic remarcant que "canviarem en model de Magaluf perquè hi hagi més feina i més digna".

Finalment, Rodríguez ha conclòs que "Calvià vol un canvi i el liderarem a partir del 24 de maig".

Per part seva, la secretària d'Ocupació del PSOE, Luz Rodríguez, ha criticat que "no podem seguir consentint la marca Espanya que ens està creant el PP, ni podem seguir consentint contractes de menys de dos mesos, de tres hores pel qual se'n treballen 13 i contractes com si haguéssim tornat als anys 90". Per combatre-ho, Rodríguez ha assegurat que "tenim un projecte per crear llocs de feina de qualitat i això només ho pot fer el Partit Socialista".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube