Imprimeix
PDF

Els candidats del PSIB-PSOE Lorena Oliver i Martí X. March són els protagonistes del segon vídeo de campanya dels socialistes.

psib CANDIDATSAixí com en el primer vídeo de campanya hi participaren els candidats socialistes Rosa Bestard, Joana Maria Escartín i Iago Negueruela, ara són Lorena Oliver, integrant de la llista del Consell de Mallorca, i Martí X. March, número sis a la candidatura que encapçala Francina Armengol al Parlament per Mallorca, els protagonistes del nou spot electoral del PSIB.

Una conversa asseguts a una terrassa, on s'expliquen els valors i els motius per a presentar-se a unes eleccions a les llistes del PSIB-PSOE. Aquest és l'argument del segon vídeo electoral del PSIB-PSOE, que ja està disponible a aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=GKTRWHwELZA

Oliver i March són dos dels candidats independents que es presenten a les llistes socialistes per a les eleccions 'Pel canvi segur'. Aquesta sèrie de vídeos en què es mostren diversos candidats i candidates socialistes serveixen per a posar en valor la dimensió i la preparació d'un equip de persones que, en paraules de la cap de llista al Parlament Francina Armengol, "està preparat per a governar des d'avui mateix".

L'spot forma part del material de campanya que els socialistes difonen amb èxit a través de les diferents xarxes socials, on les etiquetes #VotaPSOE , #PelCanviSegur i #KMdeSocialismo han estat profusament seguides a Twitter i compartides a Facebook. A més, aquest vídeo es difondrà als mitjans públics dins dels espais de propaganda electoral que s'emeten a TVE, RNE, R5, IB3 TV i IB3 Ràdio.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube