Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "A partir de dia 24 el nou Govern tornarà a impulsar la Llei de la Dependència com a un dret garantit per a ciutadans i ciutadanes"

120515 dependència Son CladeraEls caps de llista socialista al Parlament, al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament de Palma, Francina Armengol, Francesc Miralles i José Hila, han proposat solucions davant del "retrocés experimentat per l'atenció a la dependència durant la present legislatura".

L'acte d'avui s'ha celebrat davant del Centre de dia de Son Cladera. Aquest centre construït fa quatre anys, ha romàs quatre anys tancat pel Govern, i "només ara a un més de les eleccions hi han convocat un parell de tallers", ha dit Hila. "És una vergonya que fins i tot hagin arrencat la placa de la porta" ha afegit Armengol.

"La imatge del Centre de Dia de Son Cladera tancat després de quatre anys i amb placa arrencada de la porta és la millor imatge per a demostrar lo poc que creu el PP en les persones més febles i desafavorides de Balears". Aquesta ha estat la descripció de la situació que la cap de llista socialista al Parlament, Francina Armengol, ha realitzat en el dia en que els socialistes han exposat algunes de les claus de la que ha de ser la nova política d'atenció a la Dependència "a partir de dia 24 amb el nou Govern".

"El PP no ha atès les persones dependents per ideologia, per que ha deixat de rebre 25 milions d'euros del Govern de l'Estat per a la Llei de Dependència" i aquesta manca de finançament ha provocat retallades i esperes per a "1000 persones majors que a Mallorca han demanat plaça per una residència, o per un dependent que ha d'aguantar-se més de 500 dies per que li facin un pla individualitzat".

Contra aquesta situació injusta, Armengol ha contraposat el propòsit dels socialistes "per tornar a donar un impuls clar a la Llei de Dependència, per a abonar les prestacions, augmentar els recursos econòmics, fer més places residencials i centres de dia".

El candidat socialista al Consell de Mallorca, Francesc Miralles ha precisat que la feina del Consell de Mallorca ha de ser "ajudar als Ajuntaments" amb infraestructures com els centres de Dia, amb la finalitat de poder "ajudar a les persones". De la seva banda el candidat del PSIB-PSOE a la batlia de Palma, José Hila ha remarcat que "la gent major de Son Cladera ha reclamat que s'obrís aquest centre durant aquests quatre anys, i el PP l'ha mantingut tancat, diuen, per manca de demanda".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube