Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "Rajoy i Bauzá tenen credibilitat zero" per anunciar millores de finançament a Balears.

150515 Armengol acte amb donesLa cap de llista del PSIB-PSOE al Parlament ha desconfiat de les promeses de Rajoy per a la millora del finançament de Balears. "Fa quatre anys van dir el mateix, i a la gent se la jutja pels fets i no per les paraules".

Armengol ha remarcat que "la millora del finançament, aquest canvi segur que proposam per les Illes, només el podem garantir els socialistes"

La cap de llista del PSIB-PSOE al Parlament ha donat "credibilitat zero" als anuncis fets ahir per Mariano Rajoy a Palma, per a la millora del finançament de Balears. "S'ha oblidat dels ciutadans de Balears durant tota la legislatura" ha dit Armengol en referència al president del Govern Estatal; "no l'he vist preocupar-se per res de nosaltres, tot el contrari, per que ha fet politiques en contra dels ciutadans de Balears".

Francina Armengol ha recordat un cop més que "a la gent de la jutja pels fets, i els fets han estat que Rajoy ha condemnat els ciutadans a retallades de drets com mai, i també a retallades de finançament". A aquest respecte la candidata socialista a la presidència del Govern ha recordat que "durant aquesta legislatura hem deixat de cobrar totes les inversions estatutàries, i Rajoy ens ha situat per dessota de Ceuta i Melilla en inversió per càpita via Pressupostos Generals de l'Estat".

És per això que Armengol atorga "credibilitat zero per a Rajoy i Bauzá, per que ara prometen el mateix que fa quatre anys i no han complert". Així Armengol, que ha recordat que foren dos governs socialistes, els de Zapatero i Antich, els qui varen aconseguir la darrera millora real i tangible del finançament de Balears, quan el 2009 es va arribar a un acord per un sistema de finançament autonòmic que ha suposat una mitjana de 600 milions d'euros suplementaris per a les arques de la Comunitat Autònoma. Per tant, és evident que mentre el PSOE sí que ha complert amb les demandes ciutadanes quan ha governat, no ha estat el cas del PP, que en quatre anys de Govern aquí i a Madrid no ha aconseguit ni un sol euro més de finançament respecte allò que es varen trobar. "Els que podem garantir un millor finançament per Balears som els socialistes, a través del canvi segur per Balears que proposam" ha reblat Armengol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube