Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “Els socialistes fem un plantejament per a governar per a la gran majoria social”

160515 Armengol Hila Oliver webLa cap de llista del PSIB-PSOE al Parlament, Francina Armengol, i el cap de llista per Palma, José Hila, refermen el seu compromís per a un "govern per a la majoria" en la seva visita d'avui al Mercat de l'Olivar a Palma

El candidat socialista a la batlia de Palma ha assenyalat que millorarà els mecanismes de rendició de comptes de l'Ajuntament, "publicant setmanalment els acompliments del programa de govern municipal a la plana web".

Un Mercat de l'Olivar en ple bullici de dissabte matí ha estat la primera estació de la caravana electoral socialista a Mallorca. Els candidats al Parlament i a la batlia de Palma, Francina Armengol, i José Hila, han aprofitat la jornada per a compartir una estona amb compradors i placers amb el missatge d'acostar les institucions i els mecanismes de presa de decisions a les classes mitjana i treballadora de Balears

"Volem governar per aquesta majoria social que existeix a la Comunitat Autònoma" ha dit Armengol, per qui el Mercat de l'Olivar acull "la gent corrent que sap què costa arribar a final de mes, i el preu de les coses". El programa electoral del PSIB-PSOE ataca directament el fet que el Govern del PP s'hagi acarnissat amb la classe mitjana i treballadora, els principals perjudicats per la política de retalls i de retrocés de drets adquirits que els ciutadans i ciutadanes han patit durant la legislatura.

Francina Armengol ha destacat que "governar per a la majoria, per a la classe mitjana i treballadora és fer-ho des del saber què hi ha moltes desigualtats". Armengol ha refermat el seu compromís per a "governar des de la transparència, per a retornar la justícia social i els drets perduts durant la legislatura". I un cop més la candidata socialista ha rebutjat qualsevol comportament corrupte en el govern de les institucions: "molta gent ens demana com confiar en els polítics si n'hi ha hagut tants que a Balears han ficat la ma a les arques públiques".

José Hila ha reclamat que el pròxim Govern municipal de Palma ha de ser "un Govern de carrer, pensat per la majoria, per l'interès social". El compromís per la transparència i la rendició de comptes ha dut Hila a remarcar la proposta dels socialistes per què "a la plana web de l'Ajuntament de Palma quedi reflectit quina part del programa de govern s'ha dut endavant, setmanalment". Armengol i Hila han visitat el Mercat de l'Olivar acompanyats de nombrosos integrants de les respectives llistes al Parlament i a Cort.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube