Imprimeix
PDF

Armengol: "El PSIB-PSOE és la única força que pot garantir el canvi; el vot segur és el vot socialista"

220515 100 DIES DE GOVERNEL PSIB-PSOE PRESENTA LES MESURES QUE POSARÀ EN MARXA DURANT ELS PRIMER 100 DIES DE GOVERN

Francina Armengol, la cap de llista del PSIB-PSOE al Parlament, ha presentat el compromís públic per a escometre les primeres mesures de govern a partir de 25 de maig, durant els primers 100 dies de mandat dels i les socialistes.

Aquestes mesures es vertebren en quatre eixos: "el rescat a les persones, la radicalitat democràtica, més riquesa i millor distribuïda, i salvar la nostra terra de projectes especulatius" ha detallat Armengol.

El PSIB-PSOE ha escollit el balcó del Jonquet sobre la façana marítima de Palma com a indret per a presentar el full de ruta que guiarà l'acció de Govern dels socialistes durant els primers 100 dies de mandat. "Un lloc emblemàtic que els socialistes des del Consell de Mallorca i des de l'Ajuntament de Palma varem protegir com a Bé d'Interès Cultural, i que el PP ha desprotegit amb un PERI especulatiu". Una especulació que el PSIB es compromet a eradicar, per a "salvar la nostra terra d'aquests projectes", un dels quatre eixos de les mesures que el nou Govern socialista s'ha compromés a aplicar "des del minut zero de la nova legislatura".

"El nostre programa electoral és molt extens i recull mesures transformadores per a la nostra comunitat", ha dit Armengol, abans de recordar que les prioritats de la nova legislatura passen per al "rescat de les persones, la radicalitat democràtica, i major riquesa i millor distribuïda". La cap de llista socialista al Parlament ha recordat que "els primers que entraran al Consolat seran els membres de la comunitat educativa, per a negociar un Pacte per la qualitat de l'educació en l'educació pública". Altres mesures que els socialistes posaran en marxa des del primer moment seran les destinades a "la recuperació dels drets perduts per a la classe mitjana i treballadora", i a potenciar "la intermediació del SOIB per a facilitar que les persones puguin obtenir un lloc de feina". Armengol, acompanyada de gran part dels membres de la seva llista per Mallorca –"un equip de dones i homes valents preparat per a governar des del minut zero"-, s'ha reivindicat com "una veu valenta que no sigui submissa, per anar a representar els ciutadans de Balears a Madrid".

"El PSIB-PSOE és un partit que té 136 anys, que ha governat i que està preparat per a tornar a governar", ha dit Armengol, que ha acabat afirmant que "per a garantir tots aquests canvis, el vot segur és el vot socialista".

Les mesures proposades pels socialistes per a posar en marxa disn dels primers 100 dies de govern es poden consultar a www.francinaarmengol.com/100dies

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube