Imprimeix
PDF

Bonet “El PP envia senyals inequívocs de què veu venir la derrota, i Francina Armengol ha confirmat que és l’alternativa per a liderar el canvi”

220515 Bonet fi campanyaEL PSIB-PSOE FA RESUM DE LA CAMPANYA ELECTORAL

El PSIB-PSOE ha fet balanç de la campanya electoral que avui es tanca amb "bones expectatives per diumenge", després d'una feina "amb presència a tot el territori"

"Francina Armengol serà la primera dona presidenta del Govern" ha dit Cosme Bonet, que ha criticat que després de perdre el cara a cara televisat, el candidat del PP hagi evitat anar a altres debats celebrats a mitjans privats; "Bauzá no hi ha estat, en un símptoma de covardia i de por"

El PSIB-PSOE tanca avui una campanya electoral que culmina un any de feina, des de la convocatòria de primàries per a l'elecció de la candidatura a la presidència del Govern, la Conferència Política que ha modelat la forja del programa electoral de la formació, i les Assemblees Obertes quan han virat el partit cap a la societat. Així ho ha valorat el coordinador de campanya a Mallorca, Cosme Bonet, que ha explicat les "bones expectatives" davant les eleccions d'aquest diumenge, basades en les xifres del darrer sondeig del CIS, i del resultat del cara a cara televisiat on Armengol va "noquejar Bauzá, que va fer promeses electorals d'aquelles propostes que no ha dut a terme durant quatre anys de legislatura".

Bonet ha albirat "nerviosisme" en l'actitud del Partit Popular, per que diu "és conscient que saben que el PSIB és qui els pot rompre la seva hegemonia, som el seu rival a batre". I seria per això que avui el PP ha intentat "sembrar dubtes" sobre el suposat patrimoni immobiliari de Francina Armengol. Bonet ha recordat que "tot el patrimoni d'Armengol es pot trobar a la pàgina web del partit, i és el mateix ara que a l'inici de la legislatura. No tots els candidats a les eleccions poden dir el mateix", ha dit Bonet en referència a Bauzá.

Bonet creu que el PP "fa senyals inequívocs de què veu venir la derrota; els socialistes estem en disposició de liderar el canvi", i més sobretot que després del debat televisat Armengol "demostrés que és la persona més preparada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube