Imprimeix
PDF

Cosme Bonet: "La societat demana que els partits que formam aquest pacte siguem capaços de posar-nos d'acord"

250515 Bonet WEBREACCIÓ ALS RESULTATS ELECTORALS

El PSIB-PSOE interpreta els resultats de les eleccions d'ahir com la manifestació "del canvi social que les Illes Balears demanaven, després de moltes mobilitzacions", ha dit el coordinador de campanya a Mallorca, Cosme Bonet.

Després de la sessió d'avui de l'Executiva Federal del PSOE, on hi ha assistit Francina Armengol, demà els socialistes analitzen els resultats electorals en una reunió de la Comissió Executiva, prevista per a les 16:30 h.

El PSIB-PSOE interpreta que el missatge clar que han emès els ciutadans de Balears a través dels seus vots és el de "canvi". "Un canvi social que es demanava a les Illes Balears a través de manifestacions, una nova manera de fer política i de les polítiques mateixes", ha matisat el coordinador de campanya a Mallorca, Cosme Bonet.

"Les urnes han donat com a resultat unes institucions, Parlament, Consells i molts ajuntaments on són possibles pactes d'esquerres com no s'ha vist mai a Balears", ha argumentat el polític socialista. Davant d'aquesta possibilitat, Bonet argumenta que "la societat demana que els partits que podem formar part d'aquest pacte siguem capaços de posar-nos d'acord". En aquesta línia ha insistit en afirmat que "els socialistes ens sentim responsables per que el missatge de canvi és claríssim".

Els socialistes han dedicat la jornada d'aaquest dilluns a efectuar les primeres "reunions d'anàlisi", però no serà fins demà que es debatrà l'abast dels resultats electorals en el si de la Comissió Executiva del PSIB.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube