Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes Illes Balears exigeix a NNGG que no se'n rigui dels ciutadans

v17JSIB
Joventuts Socialistes d'Illes Balears ha demanat al PP que deixi de riure-se dels ciutadans i ciutadanes de Balears, quan diu que l'Executiu de Bauzá està prenent mesures per fomentar la creació de llocs de feina Balears i millorar l'ocupació.

“Bauzá i el PP es presenten com el partit dels treballadors, però perjudiquen seriosament els seus interessos, atacant als seus representants sindicals”, ha denunciat Francesc Dalmau, secretari general de JSIB. “Sense diàleg i sense negociació, el PP ha eliminat els alliberats sindicals com a primera passa per les retallades que farà després del 20-N”, ha opinat. I els més perjudicats pels retalls en educació i sanitat seran els grups que més ho necessiten, entre ells els joves.

Des que va prendre possessió fa ja tres mesos, Bauzá no només no ha adoptat cap iniciativa per fomentar l'ocupació dels joves a Balears, sinó que està col·lapsant l'economia de les Illes, bloquejant pagaments que estaven enllestits per interessos electoralistes, ha opinat Dalmau.

Considera indecent que Llorenç Galmés, president de NNGG del PP a Balears, anunciï la nova llei d'emprenedors com a gran solució al problema de feina del joves a les illes. “És una llei que no aporta absolutament res nou respecte al que ja feien les institucions de les illes i, a més, no té ni un euro de partida pressupostària assignada”, ha dit.

Des que governa a Balears, el PP no ha dinamitzat res, no ha pagat els proveïdors i només s'ha dedicat a aplicar “l'austeritat a la carta”: pujada dels sous propis, retallades per als altres. Exemples n'hi ha a bastament, lamentablement, com els traductors de signes a l'Ajuntament de Palma, els membres del grup d'innovació del Consell de Mallorca o els treballadors de Radiotelevisió de Mallorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube