Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica que el Govern en funcions acordi la concessió dels ports de Portals i Santa Ponça en el temps de descompte

web dia_mundial_medi_ambientEls socialistes qüestionen la «legitimitat» del Govern sortint per realitzar l'adjudicació per als propers 35 anys.

La secretària de Medi Ambient i Ordenació del Territori del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, ha criticat la decisió del Govern en funcions que ha acordat la concessió dels ports de Portals i Santa Ponça per als propers 35 anys en el temps de descompte.

La socialista ha manifestat el seu desacord amb l'adjudicació perquè «han estat quatre anys governant per als mateixos de sempre i fins i tot ara, estant en funcions, en el temps de pròrroga, segueixen demostrant que només treballen en favor d'uns pocs».

Garrido ha qüestionat la «legitimitat» d'aquest Govern sortint que a falta de dies perquè sigui rellevat ha adjudicat la concessió d'aquests dos ports fins al 2050, una decisió que «demostra el tarannà d'un executiu més preocupat per afavorir als seus que per respectar la democràcia i la veu del poble».

Dia Mundial del Medi Ambient
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient que es celebra avui, els socialistes han reafirmat el seu compromís en treballar per la sostenibilitat del medi ambient i per limitar al màxim les conseqüències del canvi climàtic i l'escalfament global ja que la política no ha arribat a temps d'evitar-ho, pel que només hi ha dues opcions possibles: invertir avui, o gastar demà.

Els socialistes aposten per abordar la transició energètica cap a les renovables i fer possible un gran acord sobre l'aigua per a garantir aquest bé públic amb eficiència. A més, advoquen per blindar la seguretat alimentària i liderar el disseny de polítiques marítimes integrades que protegeixin els oceans, així com establir mecanismes de cooperació amb els territoris fronterers per evitar els desplaçaments migratoris climàtics.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube