Imprimeix
PDF

Costa: «Encara no sabem si el Govern deixarà factures als calaixos, però segur que deixa el doble de deute a la caixa»

Pilar Costa partitPilar Costa ha recordat a Riera el «fracàs econòmic» de l'Executiu Bauzà que ha multiplicat per dos el deute públic de la comunitat aquesta legislatura a pesar de les retallades.

La secretària de Comunicació del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha valorat avui la situació econòmica que deixarà l'actual Govern arran de les declaracions de la portaveu del Govern de les Illes Balears, Núria Riera, i ha assegurat que «encara no sabem si el Govern deixarà factures als calaixos ni el total a pagar en indemnitzacions, però el que sabem segur que deixarà és el doble de deute públic a la caixa».

La socialista ha rebaixat l'eufòria amb la que Riera ha fet referència als comptes públics de la comunitat autònoma i ha recordat a la portaveu el «fracàs econòmic» de l'Executiu Bauzà que ha multiplicat per dos el deute a pesar de les retallades als serveis públics de les Illes Balears.

Els socialistes han mostrat el seu desig de que els comptes autonòmics estiguin realment sanejats perquè el futur Govern pugui fer realitat totes les mesures que són necessàries per a rescatar a la ciutadania, tot i que dubten de la gestió econòmica fracassada del PP que «parla de resultat pressupostari positiu oblidant el dolor que han causat totes les retallades en sanitat, educació o dependència». Costa considera que el PP «no en pot treure pit» perquè ha estat «marcada per una improvisació que acabam pagant tota la ciutadania» i ha recordat les pujades d'imposts i taxes d'aquesta legislatura.

Condemna a pagar indemnitzacions
Pilar Costa també ha posat com exemple d'aquesta improvisació la recent condemna al Govern de les Illes Balears a pagar altes indemnitzacions per acomiadaments improcedents, uns fets que s'han repetit durant tota la legislatura pel que «no sabem el volum total de les indemnitzacions que trobarem als calaixos per la mala gestió del PP, amb casos tan estrambòtics com els d'acomiadaments de persones a les que faltaven mesos per a jubilar-se».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube