Imprimeix
PDF

Els socialistes creen un grup de treball per fer propostes i controlar l'acció del Govern en l'àmbit de l'educació

v18“No permetrem que el Partit Popular aprofiti el discurs de l'austeritat per fer retallades en matèria educativa”, ha anunciat la diputada menorquina Cristina Rita.

El Grup Parlamentari Socialista ha constituït avui un grup de treball i suport en matèria educativa, integrat per expertes del món de l'educació. Els i les expertes donaran suport als diputats i diputades socialistes en la reflexió sobre els principals reptes de l'educació i facilitaran la participació de la comunitat educativa en la elaboració i la concreció d'iniciatives parlamentàries.

“L'educació és el repte més important que tenim a aquesta comunitat autònoma. Les mesures que prenguem ara ens hipotequen de cara al futur”, ha explicat Rosamaría Alberdi, coordinadora d'aquest Grup d'Educació. Alberdi ha anunciat una actitud “d'atenció permanent” als temes de l'educació, des de la primera infància -un aspecte que va potenciar molt el Govern socialista durant la passada legislatura- fins a la universitat.

Aquest grup també reforçarà la tasca de control i vigilància del Govern de les Illes Balears en l'àmbit de l'educació. “No permetrem que el Partit Popular aprofiti el discurs de l'austeritat per fer retallades en matèria educativa”, ha anunciat la diputada menorquina Cristina Rita, també membre de la comissió parlamentària d'Educació. El PP, amb la seva austeritat a la carta, amaga i maquilla decisions. “Estarem vigilants”, ha avisat Rita.

Els diputats del PSIB-PSOE que estan a la Comissió d'educació i són Rosamaría Alberdi, Cristina Rita, Xicu Tarrés i Lluís Maicas.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube