Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE assoleix 15 batlies i participa en més de 15 governs municipals amb un augment de presència local a Balears

FAS Investidura IncaEl PSIB-PSOE ha esdevingut part fonamental del canvi que han viscut els ajuntaments de Balears aquest dissabte, augmentnat de forma molt notable la presència socialista als governs municipals. Bona prova són les 10 batlies de Mallorca, 3 a Eivissa i 2 a Menorca, a més de participar en 15 governs municipals.

D'aquesta manera, a Mallorca el PSIB-PSOE té batlia a Palma, dos anys amb José Hila, a Alaró, dos anys amb Aina Munar, a Algaida, amb Maria Antònia Mulet, a Artà, dos darrers anys amb Manolo Galan, a Calvià, amb Alfonso Rodríguez, a Capdepera, amb Rafel Fernández, a Consell, amb Andreu Isern, a Inca, amb Virgilio Moreno, a Llucmajor, amb Gori Estarellas els darrers 16 mesos i a Son Servera, amb Natàlia Troya els primers dos anys. A aquestes, s'han de sumar les batlies de Pollença i Ses Salines, amb les coalicions Junts Avançam i Endavant, on hi participa el PSIB-PSOE.

A més a més, els socialistes també formaran part dels equips de govern municipal a Alcúdia, Ariany, Bunyola, Felanitx, Lloseta, Manacor, Marratxí, Sa Pobla, Sant Llorenç, Sencelles i Sóller, i a l'espera del que passi a Búger.

En aquest sentit, la secretària general dels socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha apuntat que són uns resultats "molt positius" perquè "demostren que ha arribat el canvi a la nostra illa amb molts de governs progressistes que des d'avui mateix començaran a fer feina per a tothom".

Cano ha destacat especialment les investidures de Calvià, Inca, Palma Algaida, Consell i Capdepera, on el PSIB-PSOE ha estat la llista més votada, "i aconseguint canvis de govern històrics després d'anys de patir retallades i polítiques de la dreta". Per això, la secretària general celebra que "s'obre un nou temps als municipis de la nostra illa de progrés, llibertat, igualtat i justícia social".

Pel que fa a l'illa d'Eivissa, el canvi també ha arribat a Vila, on ha estat elegit batle el socialista Rafa Ruiz, a Sant Josep amb Josep Marí Ribas, i per primera vegada a Sant Antoni, amb Pep Cires

A Menorca, el PSIB-PSOE repeteix batlia a Es Mercadal amb Xisco Ametller i Es Migjorn amb Pere Moll, i formarà part dels governs municipals de Maó, Ferreries, Sant Lluís i Ciutadella.

La candidata socialista a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit per donar el seu suport a les investidures d'Inca i Palma, mentre que el candidat a la presidència del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, ha participat al ple d'Algaida, on ha deixat la batlia després de 8 anys.

El PSIB-PSOE ha estat tendència a la xarxa durant tot el matí amb l'etiqueta #ColorPSOE, on s'ha volgut mostrar com s'ha tenyit de vermell bona part del mapa polític de les Illes Balears.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube