Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna l'assassinat d'una dona a Sant Antoni de Portmany, que sembla ser un nou cas de violència de gènere a Balears

LLAÇ-NEGREEl PSIB-PSOE condemna el que sembla ser un nou cas de violència de gènere a les Illes Balears, en referència a l'assassinat d'una dona a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, que ha mort, presumptament, a mans del seu marit.

La secretària d'Igualtat del PSIB-PSOE, Pepa Ramis, ha apuntat que "en nom del PSIB-PSOE vull expressar el meu condol als familiars de la dona vilment assassinada i expressar la meva més absoluta repulsa contra aquesta nova infàmia de la violència exercida pels homes en contra de les dones a Balears".

Ramis ha insistit en "lamentar un cop més fets com aquest, que per desgràcia repunten i no remeten", amb la qual cosa és necessària la implicació "de tota la societat i el treball coordinat de les administracions per a insistir en l'eradicació de conductes violentes".

Finalment, Pepa Ramis ha reiterat la necessitat que la violència de gènere sigui considerada una prioritat política "perquè és un problema d'estat que atempta contra la seguretat i la llibertat de les dones".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube