Imprimeix
PDF

Les xifres del Banc d'Espanya confirmen que el Partit Popular va inflar el deute

v20El Banc d'Espanya fixa el deute a finals de juny en 4.561 milions d'euros. El PP diu que eren 5.100 milions.

Palma, 16/9/2011.- Les dades del deute públic de Balears publicades avui pel Banc d'Espanya confirmen el que ja va avançar el PSIB-PSOE fa una setmana i desmenteixen rotundament les xifres alarmistes i catastrofistes del Partit Popular.

“Que el PP va inflar les xifres del deute ja ho sabíem. El Banc d'Espanya confirma el què nosaltres varem denunciar”, ha declarat Joan Boned, diputat del PSIB-PSOE al Parlament de les Illes Balears i portaveu en matèria econòmica. “Esperam una rectificació del Govern, una disculpa. O és que el president Bauzá considera que el Banc d'Espanya també menteix?”, ha dit.

Segons el Banc d'Espanya, el deute públic de Balears era, a finals del mes de juny, de 4.561 milions d'euros. Aquesta xifra confirma les dades que ja va donar l'ex-conseller d'Economia i Hisenda, Carles Manera, qui va fixar en 4.364 milions d'euros el deute públic corresponent al primer trimestre del 2011 (la xifra oficial disponible maig 2011).

Boned ha denunciat l'ús partidista que ha fet el PP del Govern, manipulant xifres públiques i obstaculitzant pagaments per criticar a l'anterior executiu. Un executiu que en cap moment va negar la difícil situació econòmica que va haver de gestionar, amb una davallada important dels ingressos, que va obligar-lo a endeutar-se per no haver de fer retallades en drets bàsics de la ciutadania com la salut o l'educació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube