Imprimeix
PDF

Armengol denuncia l’estratègia d’ofec a l’oposició que està imposant el PP al Parlament

v21Grup Parlamentari Socialista

Francina Armengol, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha denunciat l’estratègia d’ofec a l’oposició que està imposant el PP en el Parlament de les Illes Balears i l’ha qualificat d’important retrocés democràtic.

 

Armengol ha aprofitat l’inici del nou període parlamentari per denunciar la greu situació d’escanyament que suposa que de les divuit preguntes que s’inclouen en l’ordre del dia del primer ple del Parlament, només sis les podrà fer el Grup Socialista, principal grup de l’oposició, mentre que el PP n’utilitzarà deu de les divuit. La portaveu socialista ha reclamat que es deixi treballar a l’oposició i complir la seva funció.

En referència a les preguntes que presentarà el Grup Socialista, Armengol ha detallat que aniran relacionades amb la situació econòmica que travessen les Illes Balears i dels problemes que afecten als ciutadans. En aquest sentit, Armengol ha explicat que demanarà al president Bauzá  sobre les mesures que ha pres el seu Govern en aquests primers cent dies per reactivar l’economia de les Illes Balears. En opinió de la portaveu del PSIB-PSOE, el Govern ha creat una estat d’opinió de catastrofisme que ha perjudicat seriosament els interessos econòmics i ha impedit l’obtenció de crèdits bancaris per fer front al pagament a proveïdors. “No veiem que el Govern hagi fet res en aquests primers 100 dies llevat de crear alarmisme i llençar un missatge catastrofista”, ha dit Armengol.

Decisió política i no econòmica

Per la seva part, la diputada Pilar Costa ha manifestat que darrera la decisió del Govern d’eliminar la figura dels alliberats sindicals hi ha una motivació política i ideològica per intentar ofegar a les organitzacions sindicals. Costa ha restat valor als motius econòmics apuntats pel Govern i ha recordat que amb aquesta mesura, el PP ataca a un dels pilars bàsics reconeguts en la Constitució Espanyola.

La diputada socialista ha anunciat la presentació d’una pregunta al ple del Parlament davant aquesta mesura, que ha qualificat de “greu errada”, i ha apuntat que no respon a motius econòmics ja que en el darrer any, la comunitat autònoma ha vist augmentar els seus ingressos en més de 507 milions d’euros.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube