Imprimeix
PDF

Costa: «La baixada de l'atur és una bona notícia estadística que no ens pot fer oblidar la precarietat del mercat laboral»

Pilar Costa 24-09-14La socialista s'ha alegrat també de les bones xifres de l'afiliació de treballadors amb que s'ha tancat el mes de juliol.

Avui s'han fet públiques les xifres d'afiliació i atur del mes de juliol en què Balears augmenta el nombre d'afiliats en un 4,86% interanual i davalla un 12,4% interanual el nombre d'aturats. La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa ha valorat aquesta baixada en la dada de persones en atur com «una bona notícia estadística que no ens pot fer oblidar la precarietat del mercat laboral de les illes».

La socialista ha recordat la realitat que viuen molta gent a Balears on hi ha 21.829 persones en situació d'atur de llarga durada i un de cada dos aturats inscrit al Servei d'Ocupació de les Illes Balears, un total de 29.761 persones, no cobra cap tipus de prestació, «una realitat que hem de canviar».

Pilar Costa també ha mostrat la satisfacció dels socialistes per la bona xifra d'afiliació del mes de juliol, «una bona xifra que no pot amagar que el 88% dels contractes són temporals i un 33% són a temps parcial».

La portaveu socialista ha posat l'accent en aconseguir una ocupació de qualitat perquè «la recuperació serà justa o no serà recuperació», pel que ha demanat al Govern que «no baixi la guàrdia per lluitar contra la precarietat laboral i per baixar el nombre de persones en atur».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube