Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al Govern d’amagar els retalls en sanitat

v22Grup Parlamentari Socialista

El portaveu adjunt i diputat del PSIB-PSOE, Vicenç Thomàs, ha acusat al Govern d’amagar els retalls  que vol imposar en la sanitat pública.

 

Thomàs ha afirmat que les intencions de la conselleria de Salut, Família i Benestar Social del Govern són, segons el Pla econòmic-financer, de fer retallades per valor de més de 150 milions d’euros fins a finals d’any i que això suposarà tancar plantes hospitalàries, augmentar les llistes d’espera, reduir els horaris dels Punts d’Atenció Continuada o acomiadar treballadors interins de la sanitat.

El diputat socialista ha aprofitat una pregunta a la consellera Carmen Castro en el ple del Parlament per demanar quines són les prestacions sanitàries que es veuran afectades pel Pla econòmic-financer del Govern. Thomàs ha recordat que en aquest pla elaborat pel Govern es diu textualment que per ajustar els comptes de la comunitat autònoma s’hauran d’eliminar prestacions bàsiques en l’àmbit de la sanitat, l’educació i les polítiques socials. El diputat socialista ha acusat a la consellera de voler negar la realitat i d’amagar a la ciutadania els retalls que el Govern del PP vol fer en la sanitat pública.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube