Imprimeix
PDF

Els partits signants dels #AcordsPelcanvi pacten 26 iniciatives legislatives per aconseguir unes illes millors

seguimen pacte acords pel canvi agost 2015Bel Oliver ha destacat la importància de les lleis que es desenvoluparan durant la legislatura «amb la participació de tota la societat i rectificant les polítiques errades de l'anterior Govern».

Representants de PSIB-PSOE, Podem Illes Balears, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Gent per Formentera han celebrat una altra de les reunions periòdiques de seguiment del pacte de governabilitat en la que han pactat un total de 26 iniciatives legislatives, entre noves lleis i modificacions de les ja existents, per tal d'aconseguir unes Illes Balears millors.

Bel Oliver, portaveu del PSIB-PSOE, ha valorat «molt positivament» la trobada a la resta de forces per la importància del resultat que servirà per «fer realitat nombroses reclamacions de la ciutadania comptant amb la participació de tota la societat» per tal de posar en marxa iniciatives de rescat a la ciutadania, de millora de la qualitat de vida, de justícia social i històrica o de foment de la participació i la transparència, entre altres.

Entre aquestes mesures, Oliver també ha explicat que treballaran per «rectificar les polítiques errades de l'anterior Govern del PP» per tal de retornar els drets i serveis perduts per la ciutadania durant la darrera legislatura.

La reunió també ha servit per clarificar els criteris d'idoneïtat per al nomenament de càrrecs públics dels diferents departaments del Govern, resolent així els possibles dubtes entre les diferents forces.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube