Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE qualifica de “por electoral” l’amenaça del PP per garantir l’assistència sanitària universal a Balears

Pilar Costa 24-09-14El PSIB-PSOE atribueix l'amenaça del PP de multar aquelles comunitats autònomes que hagin retornat a la sanitat universal a la proximitat de les eleccions generals i la "por electoral que té el PP pels mals resultats que pronostiquen les enquestes".

Així ho ha assegurat la portaveu socialista Pilar Costa, qui ha apuntat que la tasca del Govern presidit per Francina Armengol ha estat "garantir l'assistència sanitària a 15.000 persones de Balears, un dret que havia estat furtat pel PP de Bauzá", i ha insistit en què "és un fet que contempla l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears".

D'aquesta manera, Costa apunta a que el PP recorre a amenaces amb la Unió Europea "per covardia", després de l'acceptació que té aquesta mesura que ja ha retornat la sanitat gratuïta a més de 600 persones a les Illes.

A més a més, la portaveu del PSIB-PSOE ha criticat que "en lloc d'interposar multes el que hauria de fer el govern del PP és dedicar més recursos a la sanitat pública a través dels PGE, perquè ha estat un dels àmbits més castigats per les retallades ideològiques impulsades aquesta legislatura".

Finalment, Costa ha animat al Govern de les Illes Balears a seguir impulsant mesures que com el retorn de la targeta sanitària i el Pla Contra l'Explotació Laboral "són un referent per altres comunitats autònomes en la seva aplicació".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube