Imprimeix
PDF

Pilar Costa: " És imprescindible que el Govern central flexibilitzi el límit de dèficit per 2016"

Pilar Costa reunió pacte 2 setembreEl PSIB-PSOE ha participat a la reunió de seguiment dels Acords pel Canvi, on s'ha tractat el límit de dèficit imposat pel Govern central de cara a l'any que ve i el condicionament de l'elaborament del pressupost autonòmic si s'ha de complir el sostre del 0,3%.

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha apuntat que "és imprescindible que el Govern central flexibilitzi el 0,3% de límit de dèficit per 2016". Segons la socialista, amb aquest sostre "és impossible donar serveis bàsics a aquesta comunitat autònoma sense aplicar més retallades".

Així i tot, la portaveu socialista ha reiterat "el compromís del Govern progressista de no fer més retallades a la ciutadania en la línia que s'havia fet la passada legislatura".

Costa ha recorda que per enguany el límit era de 0,7%, el qual es preveu que finalment sigui d'un 1,5%. "És impensable complir amb el 0,3% que vol Rajoy i per tant és bàsic negociar amb Madrid", ha defensat la portaveu parlamentària.

Finalment, Costa ha celebrat que el PP estigui d'acord en reclamar a Madrid la flexibilització del dèficit, i ha manifestat que "si tots feim pinya tenc el convenciment que s'aconseguirà, ja sigui amb l'actual govern o més segurament, amb el nou Executiu l'any que ve".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube