Imprimeix
PDF

El PSOE es posa a punt per la campanya que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats de la ciutadania i entre els territoris»

comite federal PSOE setembre 2015Francina Armengol ha participat també a un Consejo de Política Federal en el que els socialistes han plantejat «un pla estatal per poder ajudar als refugiats i exiliats que viuen el drama migratori del Mediterrani».

El PSOE ha celebrat avui el seu Comitè Federal en el que ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».

El Comitè Federal ha aprovat el calendari que regirà l'elecció de les candidatures socialistes al Congrés dels Diputats i al Senat i que acabarà el proper 17 d'octubre quan un nou Comitè Federal aprovi les llistes de totes les comunitats autònomes. El procés d'elecció començarà amb la celebració d'assemblees a les agrupacions locals en les que faran les propostes de candidatures per després ser aprovades pels consells polítics insulars i autonòmics.

Francina Armengol ha assegurat que els socialistes «afrontam una campanya en la que defensarem un programa amb propostes clares per reformar Espanya, no tan sòls amb una reforma constitucional, sinó també per retornar els drets dels treballadors, aconseguir un creixement econòmic sostenible i sostingut en el temps i millorar el sistema educatiu».

Crisi humanitària del Mediterrani
També durant el matí, Francina Armengol ha participat al Consejo de Política Federal juntament amb Pedro Sànchez, secretari general del PSOE, i Sami Naïr, expert que assessora al PSOE en matèria d'immigració, on han tractat el «drama migratori i la crisi humanitària que es viu al Mediterrani».

Armengol ha recordat el seu oferiment al president Rajoy durant la seva recent trobada en el que es posava a disposició per tal que «Espanya sigui més generosa» per estar «a l'alçada de les circumstàncies, cosa que fins ara no ha passat», criticant així la postura del Govern Rajoy.

Francina Armengol ha destacat el «pla estatal» que proposa el PSOE «per poder ajudar als refugiats i exiliats», ja que «és l'Estat qui té la responsabilitat per les lleis internacionals i qui ha de coordinar a totes les comunitats, ajuntaments i entitats que estan demostrant que són molt més generoses i solidàries que qui ens està governant a Espanya».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube