Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra els 100 primers dies d’ajuntaments socialistes amb dues intenses jornades de feina municipalista a Madrid

armengol batles i batlesses balears setembre 2015El PSIB-PSOE participa aquest divendres i dissabte en dues intenses jornades de feina a Madrid centrada en les polítiques que desenvolupa el partit als nostres municipis.

El divendres començarà la jornada amb un acte amb el secretari general i candidat a la presidència del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, on s'explicarà el que s'ha fet als municipis on governa el Partit Socialista en els primers 100 dies de gestió. A la trobada, assistirà el secretari de Política Municipal del PSIB-PSOE i Vicepresident primer del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, el secretari general de la FSE-PSOE i president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, i bona part dels batles i batlesses socialistes de Balears.

L'horabaixa, hi haurà una reunió a Ferraz amb tots els delegats i delegades socialistes que participen a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), per preparar la celebració del plenari que haurà d'elegir la Presidència i la Junta de Govern d'aquest òrgan.

Finalment, el dissabte tendrà lloc el XI Ple de la FEMP, on també participarà la delegació de batles i batlesses socialistes encapçalada per Miralles i Torres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube